Απεριόριστο cloud web hosting by managed.gr! Σε Ευρωπαϊκό Datacenter για super ταχύτητες και καλύτερο SEO! Δείτε περισσότερα

Το ...backstage της φωτογράφισης

Πέμπτη, 16/10/14 12:11   |   Άκης Γεωργίου

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ φωτογραφήθηκε με τον νέο αθλητικό εξοπλισμό που παρέδωσε την περασμένη εβδομάδα η Puma και η ΠΑΕ έδωσε μία γεύση από το ...backstage!

H νέα φανέλα έφτασε την περασμένη εβδομάδα μετά... κόπων και βασάνων. Η ΑΕΚ πρόλαβε τελικά να τη φορέσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής και έτσι, σιγά-σιγά ξεκίνησαν και τα υπόλοιπα διαδικαστικά για τα οποία απαιτούνταν η επιστράτευση της νέας εμφάνισης.

Όπως για παράδειγμα η ομαδική φωτογράφιση της ομάδας που έλαβε χώρα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα backstage από τη φωτογράφιση του ποδοσφαιρικού τμήματος, στην προσπάθειά της να δώσει στον κόσμο μία -έστω πρόωρη- γεύση από αυτή...

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16/10/14 12:14

Ενημέρωση - τελευταίες ειδήσεις

Ενδιαφέροντα Sites - Greek Directories

hallo.gr

igg.gr

redeem.gr

Παρασκήνια - Τελεία και παύλα

Παρασκήνια - Revolution

  • Φόρεσε γάντια ο Μπλάνκο! (video)
    Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αγωνίστηκε (και) ως τερματοφύλακας στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βάγιε, φανερώνοντας αρετές που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος! Δείτε το σχετικό βίντεο.
    Τρίτη, 04/11/14 18:11

Παρασκήνια - Από την Πόλη Έρχομαι

  • Ενιαία η ΑΕΚ!
    Η ΑΕΚ πορεύεται ενωμένη σε όλα τα μέτωπα και αυτό φαίνεται κάθε φορά από τη συμπεριφορά των αθλητών της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
    Τρίτη, 04/11/14 17:59
Διαφήμιση
Το website διατηρείται στην υπάρχουσα μορφή για ιστορικούς λόγους.

Hosting by FuzzFree.com