Απεριόριστο cloud web hosting by managed.gr! Σε Ευρωπαϊκό Datacenter για super ταχύτητες και καλύτερο SEO! Δείτε περισσότερα

Σαββίδης: "Nα μην ξεχνάμε τα δεινά του πολέμου"

Τετάρτη, 29/10/14 15:19   |   AEKvoice team

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για την επέτειο του "ΟΧΙ" από εκδήλωση του Έλληνα πρόξενου στο Νοβοροσίσκ.

Σε εκδήλωση του Έλληνα πρόξενου στο Νοβοροσίσκ βρέθηκε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έστειλε, με αφορμή την επέτειο του "ΟΧΙ" το δικό του μήνυμα ενότητας και μνήμης.

Συγκεκριμένα, τόνισε: "Έχοντας στο μυαλό μας τους ήρωες που θυσίασαν τη ζωή τους για την ελευθερία της πατρίδας και για τη νίκη επί -του φασισμού. πρέπει τώρα στη δύσκολη και πολιτικά ταραγμένη εποχή, να θυμόμαστε τα δεινά και την ανθρώπινη δυστυχία που φέρνει ο πόλεμος και η βία. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε να αποτρέψουμε στο μέλλον νέες αιματοχυσίες και πολέμους".


Ενδιαφέροντα Sites - Greek Directories

hallo.gr

igg.gr

redeem.gr

Παρασκήνια - Τελεία και παύλα

Παρασκήνια - Revolution

  • Φόρεσε γάντια ο Μπλάνκο! (video)
    Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αγωνίστηκε (και) ως τερματοφύλακας στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βάγιε, φανερώνοντας αρετές που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος! Δείτε το σχετικό βίντεο.
    Τρίτη, 04/11/14 18:11

Παρασκήνια - Από την Πόλη Έρχομαι

  • Ενιαία η ΑΕΚ!
    Η ΑΕΚ πορεύεται ενωμένη σε όλα τα μέτωπα και αυτό φαίνεται κάθε φορά από τη συμπεριφορά των αθλητών της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
    Τρίτη, 04/11/14 17:59
Διαφήμιση
Το website διατηρείται στην υπάρχουσα μορφή για ιστορικούς λόγους.

Hosting by FuzzFree.com