Απεριόριστο cloud web hosting by managed.gr! Σε Ευρωπαϊκό Datacenter για super ταχύτητες και καλύτερο SEO! Δείτε περισσότερα

Kράξιμο Γιδόπουλου σε Απολλωνιστές!

Κυριακή, 26/10/14 20:59   |   ΑΕΚvoice team

Και η κόντρα καλά κρατεί... Με αρκετή δόση ειρωνείας απάντησε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης Στράτος Γιδόπουλος στις εν χορώ ύβρεις που δέχτηκε στο ματς με τον Πανηλειακό από τον πυρήνα των οργανωμένων οπαδών της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

«Έχουν απόλυτο δίκιο τα παιδιά της "Αναγέννησης" που με βρίζουν γιατί κερδίσαμε μόνο με 4-2. Τους συγχαίρω για το ήθος τους και για την αναγνώριση που κάνουν στα αποτελέσματα της ομάδας», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γιδόπουλου μπροστά στις κάμερες, για να προσθέσει χαμογελώντας κατά την αποχώρησή του από την αίθουσα Τύπου την ατάκα: «Να μπει 23% ΦΠΑ στις βρισιές να έχουμε και κάνα έσοδο».


Ενδιαφέροντα Sites - Greek Directories

hallo.gr

igg.gr

redeem.gr

Παρασκήνια - Τελεία και παύλα

Παρασκήνια - Revolution

  • Φόρεσε γάντια ο Μπλάνκο! (video)
    Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αγωνίστηκε (και) ως τερματοφύλακας στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βάγιε, φανερώνοντας αρετές που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος! Δείτε το σχετικό βίντεο.
    Τρίτη, 04/11/14 18:11

Παρασκήνια - Από την Πόλη Έρχομαι

  • Ενιαία η ΑΕΚ!
    Η ΑΕΚ πορεύεται ενωμένη σε όλα τα μέτωπα και αυτό φαίνεται κάθε φορά από τη συμπεριφορά των αθλητών της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
    Τρίτη, 04/11/14 17:59
Διαφήμιση
Το website διατηρείται στην υπάρχουσα μορφή για ιστορικούς λόγους.

Hosting by FuzzFree.com