Απεριόριστο cloud web hosting by managed.gr! Σε Ευρωπαϊκό Datacenter για super ταχύτητες και καλύτερο SEO! Δείτε περισσότερα

Αργύρης Χριστοφή: "Δεν με νοιάζουν οι απόψεις του κόσμου"

Παρασκευή, 10/10/14 14:10   |   AEKvoice team

Βέβαιος για την τολμηρή του απόφαση να πάει να αγωνιστεί στα κατεχόμενα στην ομάδα της Κυθραίας, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο κυπριακό "Balla", ο Αργύρης Χριστοφή.

Από το βράδυ της Πέμπτης έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι και δεύτερος Ελληνοκύπριος ποδοσφαιριστής μετά τον Δημήτρη Βασιλείου, αποφασίζει να παίξει ποδόσφαιρο στα κατεχόμενα. Ωστόσο ο Αργύρης Χριστοφή, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο κυπριακό "Balla" δεν φαίνεται να νοιάζεται ιδιαίτερα για τις απόψεις του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ο λόγος που πήγες στην κατεχόμενη ομάδα της Κυθραίας: "Από τον καιρό που έπαιζα στη Νέα Σαλαμίνα, διατήρησα μία φιλία με τον Ali Imam, κι' αυτός μου πρότεινε να πάω... Μετά από λίγη σκέψη, αφού είπα δεν πήρα ευκαιρίες, γνωρίζοντας την αξία μου σαν ποδοσφαιριστής, αποφάσισα να πάω στην κατεχόμενη ομάδα της Κυθραίας. Δυστυχώς προτιμάνε να παίζουν με τους ξένους και είναι φανερό".

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: "Δεν φοβήθηκα τις αντιδράσεις, δεν με νοιάζουν οι απόψεις του κόσμου. Αυτή η απόφαση είναι καθαρά δική μου, ας λέει ο καθ' ένας ότι θέλει. Τον μόνο που φοβάμαι είναι ο εαυτός μου, όταν βάζω στόχους θέλω να τους πετυχαίνω".


Ενδιαφέροντα Sites - Greek Directories

hallo.gr

igg.gr

redeem.gr

Παρασκήνια - Τελεία και παύλα

Παρασκήνια - Revolution

  • Φόρεσε γάντια ο Μπλάνκο! (video)
    Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αγωνίστηκε (και) ως τερματοφύλακας στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βάγιε, φανερώνοντας αρετές που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος! Δείτε το σχετικό βίντεο.
    Τρίτη, 04/11/14 18:11

Παρασκήνια - Από την Πόλη Έρχομαι

  • Ενιαία η ΑΕΚ!
    Η ΑΕΚ πορεύεται ενωμένη σε όλα τα μέτωπα και αυτό φαίνεται κάθε φορά από τη συμπεριφορά των αθλητών της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
    Τρίτη, 04/11/14 17:59
Διαφήμιση
Το website διατηρείται στην υπάρχουσα μορφή για ιστορικούς λόγους.

Hosting by FuzzFree.com