Απεριόριστο cloud web hosting by managed.gr! Σε Ευρωπαϊκό Datacenter για super ταχύτητες και καλύτερο SEO! Δείτε περισσότερα

Πήρε την ομάδα και έφυγε ο Πεδουλάκης

Τρίτη, 16/09/14 12:00   |   AEKvoice Team

Ο Αργύρης Πεδούλακης δεν επέτρεψε στην ομάδα του να συμμετάσχει στο τουρνουά της Μπάρμπεργκ. Διαβάστε γιατί.

Η Ούνιξ Καζάν βρέθηκε στη Γερμανία προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργάνωσε η Μπάμπεργκ, αλλά αποχώρησε μετά από απόφαση του Αργύρη Πεδουλάκη, καθώς θα κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα των παικτών της ομάδας.

Οι διοργανωτές ενημέρωσαν ότι το τουρνουά θα διεξαχθεί σε σχολικό συγκρότημα, 40 χιλιόμετρα έξω από την πόλη και όχι στο γήπεδο της Μπάμπεργκ όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Οι άνθρωποι της Ούνιξ τρόμαξαν από την κατάσταση των εγκαταστάσεων όταν η ομάδα πήγε να προπονηθεί και έτσι ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε άλλη επιλογή από το να πάρει την ομάδα του και να φύγει.


Ενδιαφέροντα Sites - Greek Directories

hallo.gr

igg.gr

redeem.gr

Παρασκήνια - Τελεία και παύλα

Παρασκήνια - Revolution

  • Φόρεσε γάντια ο Μπλάνκο! (video)
    Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αγωνίστηκε (και) ως τερματοφύλακας στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βάγιε, φανερώνοντας αρετές που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος! Δείτε το σχετικό βίντεο.
    Τρίτη, 04/11/14 18:11

Παρασκήνια - Από την Πόλη Έρχομαι

  • Ενιαία η ΑΕΚ!
    Η ΑΕΚ πορεύεται ενωμένη σε όλα τα μέτωπα και αυτό φαίνεται κάθε φορά από τη συμπεριφορά των αθλητών της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
    Τρίτη, 04/11/14 17:59
Διαφήμιση
Το website διατηρείται στην υπάρχουσα μορφή για ιστορικούς λόγους.

Hosting by FuzzFree.com