Απεριόριστο cloud web hosting by managed.gr! Σε Ευρωπαϊκό Datacenter για super ταχύτητες και καλύτερο SEO! Δείτε περισσότερα

Από τα φοράκια στο εισιτήριο pdf, η εξέλιξη και η Football League

Παρασκευή, 26/09/14 17:09   |   Άκης Γεωργίου

Ο Άκης Γεωργίου γράφει στη στήλη «Καππαδοκίας 2» για την ΑΕΚ που παρουσίασε τη νέα επίσημη ιστοσελίδα της και για τα πιο ουσιαστικά ζητήματα –τα ευτράπελα δηλαδή- που βιώνει η ποδοσφαιρική ομάδα στην κωμικοτραγική Β' Εθνική.

Η παρουσίαση της νέας επίσημης σελίδας της ΠΑΕ στο Ίντερνετ και η παρουσίασή της το πρωί της Παρασκευής αποτελεί την είδηση της ημέρας. Σίγουρα δεν πρόκειται για ένα ουσιαστικό ζήτημα λειτουργίας μίας ποδοσφαιρικής ομάδας, ωστόσο ανήκει στην κατηγορία «γύρω-γύρω» και σαφέστατα σε αυτή της λεπτομέρειας που κάνει τη διαφορά.

Το ζητούμενο ήταν να αποκτήσει η ΑΕΚ αμεσότητα με τον κόσμο της, σε μία διαμορφωμένη με σύγχρονο τρόπο ιστοσελίδα με την οποία οπαδός και επίσημη ομάδα θα ανταμώνουν καθημερινά. Για ένα εισιτήριο, για μία μπλούζα από την ηλεκτρονική μπουτίκ, για μία ξενάγηση στο νέο γήπεδο. Ακόμα και για ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο το οποίο θα αποθηκεύεται στο smartphone του επισκέπτη και θα χρησιμοποιείται αντί του παραδοσιακού χαρτιού.

Τα πάντα είναι εξέλιξη στη ζωή και το Ίντερνετ παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτό. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχη στην εξέλιξη της τεχνολογίας. Από την εποχή του γκισέ, της ουράς και της συνέχειας στα κατουρημένα –αλλά αγαπημένα- σκαλοπάτια της εξέδρας, περνάει στην εποχή της ηλεκτρονικής συναλλαγής, του pdf εισιτηρίου στο κινητό και –πρώτα ο Θεός- σε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο που θα στεγάσει τα όνειρα της ίδιας και του κόσμου της.

Με λίγα λόγια η ΑΕΚ εξελίσσεται, προοδεύει και βελτιώνει την εικόνα της όπως πρέπει να κάνει. Ίσως άργησε κιόλας να το κάνει. Το σημαντικότερο όλων ήταν η δυνατότητα των κατοίκων του εξωτερικού να βλέπουν ζωντανά μέσω live streaming τους αγώνες της ομάδας, η δημιουργία web TV αλλά και η ζωντανή μετάδοση της κατασκευής του γηπέδου όταν αυτή ξεκινήσει.

Οι ΑΕΚτζήδες του εξωτερικού ήταν για αρκετά χρόνια ...παρατημένοι από την ΠΑΕ και «κράτησαν» λόγω της μεγέθυνσης του μύθου ο οποίος συντηρείται –σε μεγάλο βαθμό- από την απόσταση. Η ΑΕΚ ήταν μέρος της επαφής τους με την Ελλάδα και από τη στιγμή που η επαφή αυτή γίνεται πιο εύκολη, δεν γίνεται παρά να εκθειαστεί το γεγονός.

Σε ότι αφορά τα πιο σοβαρά ζητήματα, τα πράγματα είναι απλά. Η ΑΕΚ ζει με το φόβο ότι θα συμπληρώσει περίπου 3 μήνες προετοιμασίας τη μέρα που θα αρχίζει το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, κάτι που καταλαβαίνει από τον πρωθυπουργό της χώρας μέχρι την καθαρίστρια του «21 Βees» του φίλου Παυλή στη Νέα Φιλαδέλφεια ότι θα της στοιχίσει όλο τον προγραμματισμό.

Τα φιλικά σε Λαμία και Κατερίνη βοηθούν στο να ξεγελαστεί λίγο η κατάσταση, ωστόσο δεν παύουν να είναι φιλικά, με την ομάδα να μην μπορεί να μπει σε τέμπο αγώνα. Κάτι που βέβαια δεν πλήρωσε στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό των τεσσάρων επίσημων αγώνων –με την ΑΕΚ να είναι καλύτερη στη μεγαλύτερη χρονική διάρκεια του ματς- ωστόσο όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση θα γίνεται και χειρότερη.

Το μοναδικό παρήγορο σε αυτό τον παραλογισμό είναι ότι η ΑΕΚ καλείται να αντιμετωπίσει για τελευταία φορά την κωμικοτραγική πραγματικότητα των μικρότερων κατηγοριών. Η συνέχεια μετά τη Λαμία.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27/09/14 13:48

Ενημέρωση - τελευταίες ειδήσεις

Ενδιαφέροντα Sites - Greek Directories

hallo.gr

igg.gr

redeem.gr

Παρασκήνια - Τελεία και παύλα

Παρασκήνια - Revolution

  • Φόρεσε γάντια ο Μπλάνκο! (video)
    Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αγωνίστηκε (και) ως τερματοφύλακας στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βάγιε, φανερώνοντας αρετές που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος! Δείτε το σχετικό βίντεο.
    Τρίτη, 04/11/14 18:11

Παρασκήνια - Από την Πόλη Έρχομαι

  • Ενιαία η ΑΕΚ!
    Η ΑΕΚ πορεύεται ενωμένη σε όλα τα μέτωπα και αυτό φαίνεται κάθε φορά από τη συμπεριφορά των αθλητών της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
    Τρίτη, 04/11/14 17:59
Διαφήμιση
Το website διατηρείται στην υπάρχουσα μορφή για ιστορικούς λόγους.

Hosting by FuzzFree.com