Απεριόριστο cloud web hosting by managed.gr! Σε Ευρωπαϊκό Datacenter για super ταχύτητες και καλύτερο SEO! Δείτε περισσότερα
Κώστας Αγγελίδης
Κώστας Αγγελίδης

Κώστας Αγγελίδης

Σάββατο, 31/03/12 20:06

Ο Κώστας Αγγελίδης γράφει στο blog του στο aekvoice.gr για τη δύσκολη δοκιμασία που πέρασε η ανδρική ομάδα βόλεϊ και δίνει το σύνθημα για αντεπίθεση προκειμένου να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει.

Παρασκευή, 16/12/11 10:46

O βολεϊμπολίστας της ΑΕΚ, Κώστας Αγγελίδης γράφει στο blog του στο aekvoice.gr για την ...υποχρεωτική άνοδο του αντρικού τμήματος βόλεϊ και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σωματείο.

Τετάρτη, 09/11/11 11:17

Ο παραδοσιακός αρχηγός της ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Κώστας Αγγελίδης, γράφει στο blog του στο aekvoice.gr για τη δύσκολη κατάσταση στην «ΑΕΚ της καρδιάς» και υπόσχεται να βάλει ένα ληθαράκι προκειμένου να βγει από τον κυκεώνα που έχει περιέλθει.

Ενδιαφέροντα Sites - Greek Directories

hallo.gr

igg.gr

redeem.gr

Παρασκήνια - Τελεία και παύλα

Παρασκήνια - Revolution

  • Φόρεσε γάντια ο Μπλάνκο! (video)
    Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αγωνίστηκε (και) ως τερματοφύλακας στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βάγιε, φανερώνοντας αρετές που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος! Δείτε το σχετικό βίντεο.
    Τρίτη, 04/11/14 18:11

Παρασκήνια - Από την Πόλη Έρχομαι

  • Ενιαία η ΑΕΚ!
    Η ΑΕΚ πορεύεται ενωμένη σε όλα τα μέτωπα και αυτό φαίνεται κάθε φορά από τη συμπεριφορά των αθλητών της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
    Τρίτη, 04/11/14 17:59
Διαφήμιση
Το website διατηρείται στην υπάρχουσα μορφή για ιστορικούς λόγους.

Hosting by FuzzFree.com