Απεριόριστο cloud web hosting by managed.gr! Σε Ευρωπαϊκό Datacenter για super ταχύτητες και καλύτερο SEO! Δείτε περισσότερα
Κώστας Αγγελίδης

Αντεπίθεση!

Σάββατο, 31/03/12 20:06   |   Κώστας Αγγελίδης

Ο Κώστας Αγγελίδης γράφει στο blog του στο aekvoice.gr για τη δύσκολη δοκιμασία που πέρασε η ανδρική ομάδα βόλεϊ και δίνει το σύνθημα για αντεπίθεση προκειμένου να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει.

Φτάσαμε αισίως στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου για το αντρικό τμήμα βόλει της ομάδας μας,καί το τέλος αυτό βρίσκει όσους συμμετέχουν ενεργά στη λειτουργιά του τμήματος απόλυτα συνεπείς στις προαγωνιστικές δεσμεύσεις που ειχαν γίνει από τον περασμένο Αύγουστο.Δηλαδή,άνοδος στην Α2 κατηγορία σε συνδιασμό με την κατάλληψη της 1ης θέσης στον ομιλό μας.Της θέσης που αρμόζει σε όλα τα τμήματα της ΑΕΚ σε όποιο πρωτάθλημα καί κατηγορία αγωνίζονται.

Πολλοί θα πούνε ότι η εξασφάλιση της 1ης θέσης (μέ αρκετή διαφορά από τον δεύτερο),δύο αγωνιστικές πρίν τη λήξη τού πρωταθλήματος ήταν εύκολη υπόθεση.Σάς διαβεβαιώνω όμως ότι το τμήμα πέρασε από πολλά κύματα,μέ αγωνιστικές πίκρες (3 ήττες σε ένα μήνα),εντάσεις μεταξύ παικτών-προπονητή (που έφερε καί την αλλαγή προπονητή) καί βεβαίως οικονομικές δυσκολίες.

Τί είχε όμως η ομάδα καί υπερκέρασε τις δυσκολίες αυτές;

Α. Είχε αθλητές πού έβαλαν τον εγωισμό τους (καί την τσέπη τους) κάτω από τη φανέλα καί το όνομα της ΑΕΚ,κάνοντας υπομονη γιά τις καθυστερήσεις πληρωμών.

Β. Είχε αθλητές πού έβγαλαν αθλητικό εγωισμό καί εμπρός στό φάσμα της αποτυχίας και του αγωνιστικού αδιεξόδου συσπειρώθηκαν,πήραν την ομάδα στα χέρια τους καί απομόνωσαν κάθε στοιχείο που βάρυνε αρνητικά την ομάδα.

Γ. Είχε διοίκηση που διόρθωσε με ψυχραιμία  τα κακώς κείμενα,έδωσε ''ψήφο εμπιστοσύνης'' στους παίκτες, στήριξε (όσο της τό επιτρέπουν οι συνθήκες)οικονομικά τη ομάδα καί γενικά στάθηκε στό πλεύρο τών παίκτων.

Δ. Καί φυσικά υπήρξαν καί υπάρχουν οι φίλοι-οπαδοί της ομάδας που δεν πίεσαν ποτέ την ομάδα,αντίθετα με τη φώνη τους έδωσαν κουράγιο καί βοήθεια σε εμάς να ανακάμψουμε καί νά αντεπιτέθουμε.

Προσωπικά δέν θα πανηγυρίσω γιά το πρωτάθλημα στή Β εθνική.Απλά υπάρχει η ικανοποίηση που η ΑΕΚ έβγαλε με επιτυχία το...αγροτικό της!
Εχοντας ένα μετάλλιο σε Ευρωπαικό κύπελλο με τη φανέλα αυτής καί συμμετέχοντας σε όλες τις επιτυχίες της την τελευταία 15ετία,ένα χαμόγελο ικανοποίησης γιά τη σεζόν αυτή νομίζω πώς αρκεί.

Οι σκέψεις πλέον πάνε στη επόμενη ημέρα της ομάδας στο κομμάτι τής οργάνωσης καί τού στησίματος γιά το απαιτητικό καί ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2.Το πλάνο καί οι στόχοι θα καθοριστούν από τη διοίκηση.Εγώ απλά δηλώνω το παρών καί τη διάθεση να βοηθήσω με όποιον τρόπο μου ζητήθει την ομάδα να αναγεννηθεί από τις στάχτες της.Γιατί  τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα ''κάηκε'' μέσα από τους δύο συνεχόμενους υποβιβασμούς.Αλλά μήμπως καί η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ γυναικία ομάδα μας γιά την οποία καμαρώνουμε,πρίν από λίγα χρόνια ''καμμένη'' δεν ήταν;;;

 

Τελευταία από Κώστας Αγγελίδης


Ενδιαφέροντα Sites - Greek Directories

hallo.gr

igg.gr

redeem.gr

Παρασκήνια - Τελεία και παύλα

Παρασκήνια - Revolution

  • Φόρεσε γάντια ο Μπλάνκο! (video)
    Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αγωνίστηκε (και) ως τερματοφύλακας στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βάγιε, φανερώνοντας αρετές που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος! Δείτε το σχετικό βίντεο.
    Τρίτη, 04/11/14 18:11

Παρασκήνια - Από την Πόλη Έρχομαι

  • Ενιαία η ΑΕΚ!
    Η ΑΕΚ πορεύεται ενωμένη σε όλα τα μέτωπα και αυτό φαίνεται κάθε φορά από τη συμπεριφορά των αθλητών της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
    Τρίτη, 04/11/14 17:59
Διαφήμιση
Το website διατηρείται στην υπάρχουσα μορφή για ιστορικούς λόγους.

Hosting by FuzzFree.com