Απεριόριστο cloud web hosting by managed.gr! Σε Ευρωπαϊκό Datacenter για super ταχύτητες και καλύτερο SEO! Δείτε περισσότερα
Κώστας Αγγελίδης

Μη σταματάς Δικέφαλε

Παρασκευή, 16/12/11 10:46   |   Κώστας Αγγελίδης

O βολεϊμπολίστας της ΑΕΚ, Κώστας Αγγελίδης γράφει στο blog του στο aekvoice.gr για την ...υποχρεωτική άνοδο του αντρικού τμήματος βόλεϊ και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σωματείο.

Έχουν περάσει πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα  και ήδη η ομάδα μας προπορεύεται στη βαθμολογία της Β Εθνικής ανδρών (αήττητη), θέτοντας ισχυρές βάσεις για τον μεγάλο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Όλοι εμείς στην ευρύτερη οικογένεια της ΑΕΚ βιώνουμε ένα καταπληκτικό δίμηνο με συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα σε όλα τα αθλήματα ανδρών και γυναικών που αγωνίζεται η φανέλα με τον Δικέφαλο. Πόσο όμως θα διαρκέσει αυτή η αγωνιστική όαση για τον Σύλλογο;
Όσο κυριαρχεί η διοικητική αβεβαιότητα στην ΠΑΕ και μεγαλώνουν τα ήδη μεγάλα οικονομικά προβλήματα, τόσο το οικοδόμημα της ΑΕΚ οδηγείται σε αδιέξοδο, και μοιραία θα αρχίσει και η αγωνιστική πτώση όλων των ομάδων. Οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν κουραστεί πλέον να ακούν δικαιολογίες, και οι ηρωικές προσπάθειες και θυσίες των αθλητών όλων των ομάδων μας, καθώς και των ανθρώπων της διοίκησης της Ερασιτεχνικής έχουν και αυτές κάποιο όριο. Αν δεν δοθεί σύντομα μια βιώσιμη λύση που θα βγάλει το "κάρο'' από τις λάσπες, φοβάμαι ότι κάποια τμήματα θα απειληθούν με διάλυση όσο υπερβολικό και αν ακούγεται σε κάποιους αυτό.
Ακόμα όμως και υπό αυτές τις συνθήκες πάντα θα υπάρχουν κάποιοι τύποι που θα φοράνε τη κιτρινόμαυρη φανέλα και θα την υπερασπίζονται μέχρι τέλους, και κάποιοι άλλοι που θα στέκονται δίπλα τους όπου και αν αγωνίζονται, και με τη φωνή και το τραγούδι τους θα κρατάνε την σημαία με τον Δικέφαλο Αετό ψηλά.

 

Τελευταία από Κώστας Αγγελίδης


Ενδιαφέροντα Sites - Greek Directories

hallo.gr

igg.gr

redeem.gr

Παρασκήνια - Τελεία και παύλα

Παρασκήνια - Revolution

  • Φόρεσε γάντια ο Μπλάνκο! (video)
    Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αγωνίστηκε (και) ως τερματοφύλακας στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βάγιε, φανερώνοντας αρετές που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος! Δείτε το σχετικό βίντεο.
    Τρίτη, 04/11/14 18:11

Παρασκήνια - Από την Πόλη Έρχομαι

  • Ενιαία η ΑΕΚ!
    Η ΑΕΚ πορεύεται ενωμένη σε όλα τα μέτωπα και αυτό φαίνεται κάθε φορά από τη συμπεριφορά των αθλητών της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
    Τρίτη, 04/11/14 17:59
Διαφήμιση
Το website διατηρείται στην υπάρχουσα μορφή για ιστορικούς λόγους.

Hosting by FuzzFree.com