Απεριόριστο cloud web hosting by managed.gr! Σε Ευρωπαϊκό Datacenter για super ταχύτητες και καλύτερο SEO! Δείτε περισσότερα
Κώστας Αγγελίδης

«Πάμε σαν άλλοτε»

Τετάρτη, 09/11/11 11:17   |   Κώστας Αγγελίδης

Ο παραδοσιακός αρχηγός της ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Κώστας Αγγελίδης, γράφει στο blog του στο aekvoice.gr για τη δύσκολη κατάσταση στην «ΑΕΚ της καρδιάς» και υπόσχεται να βάλει ένα ληθαράκι προκειμένου να βγει από τον κυκεώνα που έχει περιέλθει.

Γεια σας φίλοι μου, ξεκινώντας θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΑΕΚvoice για το βήμα επικοινωνίας με τους φίλους της ΑΕΚ που μου δίνει. Από αυτή εδώ λοιπόν τη γωνιά θα μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου για την ομάδα βόλλευ ανδρών της ΑΕΚ (της «ΑΕΚ της καρδιάς» για εμάς τους Ενωσίτες) και όχι μόνο.

Ξεκινάμε λοιπόν (εκτός απροόπτου) το άλλο Σάββατο 12/11 το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, όπου η ομάδα μας έχει κληθεί να κάνει ...restart, στον -γνωστό- δρόμο της επανόδου στην Α1 κατηγορία σε δύο αγωνιστικές χρονιές.
Σε μια πολύ δύσκολη για όλους και όλα χρονιά, η ομάδα καλείται να κάνει το αυτονόητο για το όνομα και την φανέλα της, να ανέβει στην Α2 κατηγορία. Λόγω αναδιάρθρωσης των κατηγοριών από του χρόνου, ανεβαίνουν οι πέντε πρώτες ομάδες από τις εννέα συνολικά που παίρνουν μέρος στον όμιλό μας. Όλοι καταλαβαίνουν ότι με βάση το ρόστερ κ τη δυναμική της η ομάδα είναι σχεδόν απίθανο τον Απρίλη να μη βρίσκεται στην Α2 κατηγορία. Είναι όμως υποχρέωση όλων των ανθρώπων που απαρτίζουν το τμήμα να οδηγήσουμε την ΑΕΚ στην πρώτη θέση της κατηγορίας, και όλοι δουλεύουμε με βάση τον στόχο αυτόν.
Σημαντικό εφόδιο σ' αυτή μας την προσπάθεια, το γηπεδάκι μας στη φυσική έδρα της ΑΕΚ την Νέα Φιλαδέλφεια, όπου προσδοκούμε μεγάλη βοήθεια από εσάς τους οπαδούς μας, και να είστε σίγουροι ότι εμείς θα σας αποζημιώσουμε με νίκες και πάθος για την φανέλα με τον «Δικεφαλο».

Σίγουρα τα τελευταία χρόνια οι χαρές που παίρνουν οι οπαδοί μας σε όλα τα αθλήματα δεν είναι πολλές. Ένα είναι βέβαιο... εμείς θα δίνουμε χαρές έστω και μέσα από το υποβαθμισμένο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας στο βόλλευ ανδρών.

Με Ενωσίτικους χαιρετισμούς, ο Αρχηγος,
ΚΩΣΤΑΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09/11/11 11:25

Τελευταία από Κώστας Αγγελίδης


Ενδιαφέροντα Sites - Greek Directories

hallo.gr

igg.gr

redeem.gr

Παρασκήνια - Τελεία και παύλα

Παρασκήνια - Revolution

  • Φόρεσε γάντια ο Μπλάνκο! (video)
    Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αγωνίστηκε (και) ως τερματοφύλακας στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βάγιε, φανερώνοντας αρετές που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος! Δείτε το σχετικό βίντεο.
    Τρίτη, 04/11/14 18:11

Παρασκήνια - Από την Πόλη Έρχομαι

  • Ενιαία η ΑΕΚ!
    Η ΑΕΚ πορεύεται ενωμένη σε όλα τα μέτωπα και αυτό φαίνεται κάθε φορά από τη συμπεριφορά των αθλητών της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
    Τρίτη, 04/11/14 17:59
Διαφήμιση
Το website διατηρείται στην υπάρχουσα μορφή για ιστορικούς λόγους.

Hosting by FuzzFree.com