Απεριόριστο cloud web hosting by managed.gr! Σε Ευρωπαϊκό Datacenter για super ταχύτητες και καλύτερο SEO! Δείτε περισσότερα
Γιώργος Τσακίρης

Νταραβέρι, αλισβερίσι και η σεζόν θα αρχίσει!

Παρασκευή, 11/07/14 17:54   |   Γιώργος Τσακίρης

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει στο blog του για τις νέες αποκαλύψεις για την μπόχα του ελληνικού ποδοσφαίρου και τον Φαταούλ(α), για τις ανάγκες ενίσχυσης της ΑΕΚ και το θέμα του γηπέδου...

Η κουβέντα στην ΑΕΚ εστιάζεται γύρω από το γηπεδικό, τις μεταγραφές και πλέον στην καθημερινότητά μας υπάρχουν και μας απασχολούν οι νέες αποκαλύψεις σχετικά με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιο σωστά, σχετικά με όσα συνεχίζουν να συμβαίνουν σ' αυτό που αποκαλούν ελληνικό ποδόσφαιρο...

Θα το πάρω ανάποδα. Θα ξεκινήσω από το τέλος... Από το κομμάτι που αφορά τον Φαταούλ(α) και όλα τα χάλια των εγχώριων διοργανώσεων, όλων των πρωταθλημάτων! Γελάει ο κόσμος πραγματικά με όσα δεν γίνονται. Πολλοί κατηγορούν δεξιά κι αριστερά τα ΜΜΕ για σιωπή και συγκάλυψη. Θαρρώ πως δεν θα το κάνουν όταν θα απαγγελθούν οι κατηγορίες, όχι όλα, συγκεκριμένα ναι!

Όμως αυτό είναι το λιγότερο για να κατηγορήσει κανείς τα ΜΜΕ. Το περισσότερο είναι για το ρόλο τους όλα αυτά τα χρόνια. Η ανοχή στον εκάστοτε ''νταβατζή'' του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αγά ήθελαν πάντα, νταραβέρια να γίνονται, αλισβερίσι και έχει ο Θεός. Και δεν αφορά αυτό μόνο όσα προκύπτουν τώρα και σε μία ομάδα. Και στην ΑΕΚ άνθρωποι που ουρλιάζουν και τα βάζουν με τη σιχαμένη δημοσιογραφία (και με το δίκιο τους) τα ίδια έκαναν, νταραβέρια με την εκάστοτε διοίκηση και αλισβερίσι! Για μένα λοιπόν το ίδιο είναι κι αυτά τα... γίδια.

Επανέρχομαι γιατί... ξέφυγα λίγο από το θέμα μας. Στην Ελλάδα έχουμε ζήσει τόσες κασέτες που αφορούν τις αλητείες συγκεκριμένων προσώπων για συγκεκριμένες ομάδες που θαρρώ είναι πολύ λογικό το ποσοστό που εμφανίζεται να αμφιβάλει για την κατάληξη κι αυτής της υπόθεσης. Ακόμη και 10.000 να ρωτήσεις οι 9.999 θα σου πουν ''σιγά μη γίνει τίποτα''...

Κι έχουν το δίκιο τους. Εγώ λοιπόν αντιλαμβάνομαι αλλιώς τη λύση στο πρόβλημα. Η λύση θα έρθει μόνο από εκείνους που χάνουν λεφτά από όλο αυτό. Με μπροστάρη τον Μελισσανίδη θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα ισχυρό μέτωπο που θα ΑΠΑΙΤΕΙ την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την παραδειγματική τιμωρία όσων θησαυρίζουν από αυτό συντηρώντας ταυτόχρονα ένα σύστημα αποτελούμενο από τύπους που ζουν για να φτιάχνουν στρατούς (απ' όλα τα ήδη, όχι μόνο τους οπαδούς υπάλληλους).

Αν όλοι το απαιτήσουν θα το πετύχουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν περιμένουν το κράτος να δράσει πολύ απλά θα έχουμε συνέχεια στο νταραβέρι, στο αλισβερίσι και η σεζόν κανονικότατα θα αρχίσει και θα τελειώσει με δεδομένα τα αποτελέσματά της...

Ας πάμε στην ΑΕΚ τώρα και στα μεταγραφικά της ζητήματα μια και οι επόμενοι μήνες θα είναι ακόμη πιο hot σχετικά με τις νέες αποκαλύψεις για σκάνδαλα και εγκληματικές οργανώσεις (έως να πάμε σε εκλογές φυσικά).

Τώρα τελευταία διακρίνω στην επαφή μου και την επικοινωνία μου με τον κόσμο της ΑΕΚ μια γκρίνια. Αδικαιολόγητη θα την χαρακτήριζα... Σχετικά με τα μεταγραφικά πάντα. Η Ένωση έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της κατά 90% (αν όχι και παραπάνω). Απομένουν να καλυφθούν 3 θέσεις με τις 2 από αυτές να είναι οι άμεσες ανάγκες.

Στην περίπτωση του φορ όλα εξαρτώνται από την υπόθεση (και την κατάληξη αυτής) Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός φορ είναι ο εκλεκτός όλων (λογικό) στην ΑΕΚ και ελπίζουν ότι σύντομα, ακόμη και πριν το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, θα υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Στο αριστερό άκρο της επίθεσης (αριστερό εξτρέμ) η αναζήτηση συνεχίζεται. Οι στόχοι υπάρχουν. Ο Μασούντ που αποκάλυψε η ''Ωρα των Σπορ'' είναι μία περίπτωση που απασχολεί όμως όσοι έχουν μιλήσει (ατζέντηδες κατά κύριο λόγο) με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ενημερώνονται πως αφενός δύσκολα θα προχωρήσει και αφετέρου πως υπάρχουν δυο άλλα ονόματα που παίζουν δυνατά και δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι λέει την αλήθεια).

Τέλος έχουμε την ανάγκη για απόκτηση ενός ακόμη χαφ στον άξονα. Δεν ακούστηκαν τυχαία τα ονόματα των Μάκου και Γκέντσογλου, όντως προτάθηκαν μαζί με άλλα χαφ. Ωστόσο, θαρρώ πως η ΑΕΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση αριστερού εξτρέμ (απαραίτητα και άμεσα ζήτησε ο Δέλλας) και φορ και έπειτα Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Δέλλας θα εστιάσουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχει άλλη ανάγκη (όπως για αριστερό μπακ για παράδειγμα που υπάρχει κουβέντα).

Για το γήπεδο ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού και ο Σεπτέμβριος θα είναι αυτό που λέμε ''όλα τα λεφτά''. Ο κόσμος έχει αρχίσει να αμφιβάλει παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις. Ωστόσο από την ΑΕΚ κάνουν ότι μπορούν και προβλέπεται από τους νόμους. Δεν γίνεται να προχωρήσουν χωρίς νόμο του κράτους κι αυτό το γνωρίζουν και τα 5χρονα. Όλοι θέλαμε και ευχόμασταν να υπάρξουν εξελίξεις και έργα πολύ νωρίτερα, όμως αυτό δεν εξαρτάται μόνο από την Ένωση και το ''αφεντικό'' της! Αντιλαμβάνομαι τις ανησυχίες και τους φόβους, ελπίζω να μην επαληθευτούν, εδώ είμαστε για να τα δούμε και να τα καταγράψουμε όλα...

Υγ: Δεν θα γράψω για τους νυν διοικούντες την Ερασιτεχνική ξανά... Καταντάει αηδία και μόνο που ασχολούμαστε. Δεν υπάρχει τμήμα που να γνωρίζουμε ότι θα υφίσταται του χρόνου (όχι ότι θα είναι ανταγωνιστικό, αλλά απλά ότι θα υπάρχει έστω) και όμως τα πρόσωπα εκεί, στην καρέκλα τους, ''αλυσοδεμένα'' ρε παιδάκι μου!

Υγ2: Λαζόπουλος αγνοείται stop! Η ομάδα διαλύεται stop! Κανείς δεν ασχολείται και δεν ενδιαφέρεται stop! Πρώτοι απ' όλους φταίμε εμείς, οι ΑΕΚτσήδες που λέμε ότι την αγαπάμε, πρώτα απ' όλα και απ' όλους εμείς και έπειτα το εκάστοτε δήθεν βαρύ και ΑΕΚτσήδικο πορτοφόλι. Τέτοιο άλλωστε δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει. Κανείς λεφτάς δεν νοιάστηκε ΠΟΤΕ για την ΑΕΚ, ούτε την ποδοσφαιρική φυσικά...

Yγ: Η φωτογραφία και οι εικονιζόμενοι δεν αφορούν τα παραπάνω!


Ενδιαφέροντα Sites - Greek Directories

hallo.gr

igg.gr

redeem.gr

Παρασκήνια - Τελεία και παύλα

Παρασκήνια - Revolution

  • Φόρεσε γάντια ο Μπλάνκο! (video)
    Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αγωνίστηκε (και) ως τερματοφύλακας στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βάγιε, φανερώνοντας αρετές που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος! Δείτε το σχετικό βίντεο.
    Τρίτη, 04/11/14 18:11

Παρασκήνια - Από την Πόλη Έρχομαι

  • Ενιαία η ΑΕΚ!
    Η ΑΕΚ πορεύεται ενωμένη σε όλα τα μέτωπα και αυτό φαίνεται κάθε φορά από τη συμπεριφορά των αθλητών της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
    Τρίτη, 04/11/14 17:59
Διαφήμιση
Το website διατηρείται στην υπάρχουσα μορφή για ιστορικούς λόγους.

Hosting by FuzzFree.com