Απεριόριστο cloud web hosting by managed.gr! Σε Ευρωπαϊκό Datacenter για super ταχύτητες και καλύτερο SEO! Δείτε περισσότερα
Γιώργος Τσακίρης
Γιώργος Τσακίρης Blog

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει στο blog του για τις νέες αποκαλύψεις για την μπόχα του ελληνικού ποδοσφαίρου και τον Φαταούλ(α), για τις ανάγκες ενίσχυσης της ΑΕΚ και το θέμα του γηπέδου...

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για τη συγκέντρωση στην Νέα Φιλαδέλφεια, για την αναγκαία παρουσία όλων στο κάλεσμα της ORIGINAL 21 και για το γεγονός ότι η συνάντηση αυτή αφορά το ''σπίτι'' μας...

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει στο blog του στο aekvoice.gr για την απόφαση αντικατάστασης προπονητή στην ΑΕΚ και για όσα συμβαίνουν στον Πειραιά και μας φτιάχνουν τη διάθεση...

Ενα υπέRοχο όRαμα...

Γράφει ο Γιώργος Τσακίρης Δευτέρα, 10/03/14 19:17

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει στο blog του στο aekvoice.gr για τα λόγια που ακούστηκαν στην εκδήλωση της ORIGINAL 21 και αποτελούν όνειρο ζωής για τον πιο ερωτικό σύλλογο στον κόσμο!

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει στο blog του στο aekvoice.gr για υπάλληλους, πρόβατα, μισθοφόρους και γενίτσαρους, είδη τα οποία δεν μπορεί να απασχολούν τους ΑΕΚτσήδες.

Μας το είπες ρε Θέμη, μας το είπες... «Κουράστηκα, κουράστηκα τόσο πολύ πια»... Κι εμείς το καταλάβαμε ρε αρχηγέ, όλοι το καταλάβαμε μα δεν θέλαμε να το πιστέψουμε! Οσο κι αν το ξέραμε, δεν θέλαμε να το πιστέψουμε...

Ο Γιώργος Τσακίρης υποκλίνεται μέσω του blog του στο aekvoice.gr στην κίνηση της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη για φόρο τιμής σε όσους λείπουν από κοντά μας...

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει στο blog του στο aekvoice.gr για το γνωστό πρόβλημα με τα στόπερ στην ΑΕΚ από την αρχή του καλοκαιριού που (άγνωστο γιατί) λύθηκε τον Σεπτέμβριο!

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για τις μέρες που διανύουμε στην ΑΕΚ και απαιτούν απόλυτη προσοχή, συσπείρωση και κυρίως στήριξη για να υπάρξει πρόοδος...

O Γιώργος Τσακίρης γράφει στο blog του στο aekvoice.gr για την ΑΕΚ που μετά την πτώση ξανασηκώνεται και για την κινητοποίηση της αστυνομίας και του ...στρατού προκειμένου να αποφευχθεί η κιτρινόμαυρη παρουσία στον Πειραιά!

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει στο blog του για τις αντιδράσεις των... αλλόθρησκων στην είδηση του... μποναμά των 20 εκατ. ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει στο blog του στο aekvoice.gr για το αδικαιολόγητο ξενέρωμα μετά τα μαντάτα για το Ελληνικό και το τέλος εποχής στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ανάσταση; Last year!!!

Γράφει ο Γιώργος Τσακίρης Τρίτη, 07/05/13 18:30

Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε και ο Γιώργος Τσακίρης γράφει στο blog του στο aekvoice.gr για το μήνυμα μίσους (και όχι αγάπης) που του έχει δημιουργηθεί...

Ο Γιώργος Τσακίρης ασχολείται (ξανά) με την 9μηνη σαπουνόπερα του υποψήφιου επενδυτή, το σχέδιο των μικρομετόχων και το ματς της Λιβαδειάς που πρέπει να κερδίσει η ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει στο blog του στο aekvoice.gr για την απαραίτητη στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ το Σάββατο και υποκλίνεται στον Νίκο Γεωργέα που του αξίζει ένα αξέχαστο βράδυ αναγνώρισης στο ΟΑΚΑ!

Ο Γιώργος Τσακίρης θυμίζει στο blog του στο aekvoice.gr περιπτώσεις που με τη βοήθεια των ΜΜΕ και των εκάστοτε προπονητών ο κόσμος συμμάχησε για να χάσει η ΑΕΚ παίκτες που είχαν πολλά (οικονομικά και αγωνιστικά) να της προσφέρουν.

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για την υπόθεση του Μελισσανίδη και για τη μία και μοναδική λύση που υπάρχει για την ΑΕΚ...

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει στο blog του για την απόφαση του Δ.Σ. της ΑΕΚ να ορίσει τιμή μετοχής στα 0,33 ευρώ...

Η κουβέντα για τις ανανεώσεις συμβολαίων στην ΑΕΚ ξεκίνησε και ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για τα «ανάποδα» που κάνουν στα Σπάτα, αλλά και για τους παλαίμαχους που δεν σέβονται!

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις από τον Κιντή και την ανταλλαγή ηλεκτρονικών μηνυμάτων που επιβεβαιώνουν και τον Κανελλόπουλο με τον Γιώργο Τσακίρη να εξηγεί στο blog του ποιες είναι οι λύσεις.

«ΈναρξηΠροηγούμενο12ΕπόμενοΤέλος»
Σελίδα 1 από 2

Ενδιαφέροντα Sites - Greek Directories

hallo.gr

igg.gr

redeem.gr

Παρασκήνια - Τελεία και παύλα

Παρασκήνια - Revolution

  • Φόρεσε γάντια ο Μπλάνκο! (video)
    Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αγωνίστηκε (και) ως τερματοφύλακας στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βάγιε, φανερώνοντας αρετές που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος! Δείτε το σχετικό βίντεο.
    Τρίτη, 04/11/14 18:11

Παρασκήνια - Από την Πόλη Έρχομαι

  • Ενιαία η ΑΕΚ!
    Η ΑΕΚ πορεύεται ενωμένη σε όλα τα μέτωπα και αυτό φαίνεται κάθε φορά από τη συμπεριφορά των αθλητών της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
    Τρίτη, 04/11/14 17:59
Διαφήμιση
Το website διατηρείται στην υπάρχουσα μορφή για ιστορικούς λόγους.

Hosting by FuzzFree.com