Απεριόριστο cloud web hosting by managed.gr! Σε Ευρωπαϊκό Datacenter για super ταχύτητες και καλύτερο SEO! Δείτε περισσότερα
Φώτης Βασιλόπουλος
Φώτης Βασιλόπουλος Blog

Όλοι δίπλα στον Θωμά!

Γράφει ο Φώτης Βασιλόπουλος Παρασκευή, 29/06/12 18:00

Ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ, Φώτης Βασιλόπουλος, γράφει στο blog του στο aekvoice.gr για την κίνηση του Θωμά Μαύρου να μπει στην ΠΑΕ και καλεί τον κόσμο να την ενισχύσει!

Η κατάσταση που επικρατεί στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστα τα μέλη των άλλων τμημάτων της «Ένωσης». Ο μπασκετμπολίστας Φώτης Βασιλόπουλος εκφράζει τις ανησυχίες του μέσω του blogτου στο aekvoice.gr

Δεν εφησυχάζουμε

Γράφει ο Φώτης Βασιλόπουλος Τετάρτη, 07/12/11 15:57

Ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ, Φώτης Βασιλόπουλος, γράφει στο blog του στο aekvoice.gr για την υποστήριξη που χρειάζεται η ομάδα μπάσκετ της Ένωσης στο Άργος και για το θλιβερό συμβάν που συγκλόνισε την κοινωνία του μπάσκετ.

Ο Φώτης Βασιλόπουλος γράφει στο blog του στο aekvoice.gr για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Πανερυθραϊκού στο κλειστό της Νέας Ερυθραίας, για τη βοήθεια του κόσμου και για τον τραυματισμό του συμπαίκτη του Πέτρου Νοέα.

Ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ, Φώτης Βασιλόπουλος, γράφει στο blog του στο aekvoice.gr και μοιράζεται με τον κόσμο της ΑΕΚ τις σκέψεις του σχετικά με την πιο δύσκολη καμπή στην Ιστορία της ομάδας.

Ενδιαφέροντα Sites - Greek Directories

hallo.gr

igg.gr

redeem.gr

Παρασκήνια - Τελεία και παύλα

Παρασκήνια - Revolution

  • Φόρεσε γάντια ο Μπλάνκο! (video)
    Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αγωνίστηκε (και) ως τερματοφύλακας στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βάγιε, φανερώνοντας αρετές που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος! Δείτε το σχετικό βίντεο.
    Τρίτη, 04/11/14 18:11

Παρασκήνια - Από την Πόλη Έρχομαι

  • Ενιαία η ΑΕΚ!
    Η ΑΕΚ πορεύεται ενωμένη σε όλα τα μέτωπα και αυτό φαίνεται κάθε φορά από τη συμπεριφορά των αθλητών της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
    Τρίτη, 04/11/14 17:59
Διαφήμιση
Το website διατηρείται στην υπάρχουσα μορφή για ιστορικούς λόγους.

Hosting by FuzzFree.com