Απεριόριστο cloud web hosting by managed.gr! Σε Ευρωπαϊκό Datacenter για super ταχύτητες και καλύτερο SEO! Δείτε περισσότερα

«Οικογενειακό» γεύμα στην ΑΕΚ

Τρίτη, 04/11/14 20:05   |   Aek Voice

Στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος, την Πέμπτη (06/11) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και η τεχνική ηγεσία θα γευματίσουν σε εστιατόριο της Κηφισιάς.

Το πόσο αρμονικές είναι οι σχέσεις όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ είναι λίγο έως πολύ γνωστό την τελυταία 2ετία περίπου. Οι παίκτες είναι φίλοι μεταξύ τους, ενώ υπάρχει μια σχέση σεβασμού και εκτίμησης και μεταξύ τεχνικής ηγεσίας και «κιτρινόμαυρων». Πάνω σε αυτό το πλαίσιο την Πέμπτη (06/11) θα γίνει γεύμα όλου του τμήματος σε εστιατόριο της Κηφισιάς, όπου αναμένεται η ατμόσφαιρα να είναι άκρως οικογενειακή...


Ενδιαφέροντα Sites - Greek Directories

hallo.gr

igg.gr

redeem.gr

Παρασκήνια - Τελεία και παύλα

Παρασκήνια - Revolution

  • Φόρεσε γάντια ο Μπλάνκο! (video)
    Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αγωνίστηκε (και) ως τερματοφύλακας στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βάγιε, φανερώνοντας αρετές που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος! Δείτε το σχετικό βίντεο.
    Τρίτη, 04/11/14 18:11

Παρασκήνια - Από την Πόλη Έρχομαι

  • Ενιαία η ΑΕΚ!
    Η ΑΕΚ πορεύεται ενωμένη σε όλα τα μέτωπα και αυτό φαίνεται κάθε φορά από τη συμπεριφορά των αθλητών της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
    Τρίτη, 04/11/14 17:59
Διαφήμιση
Το website διατηρείται στην υπάρχουσα μορφή για ιστορικούς λόγους.

Hosting by FuzzFree.com