Απεριόριστο cloud web hosting by managed.gr! Σε Ευρωπαϊκό Datacenter για super ταχύτητες και καλύτερο SEO! Δείτε περισσότερα

Θέλουν να «πετσοκόψουν» την ΑΕΚ!

Τρίτη, 04/11/14 18:32   |   ΑΕΚvoice team

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League κάλεσε σε απολογία την ΑΕΚ για τα όσα έγιναν στη Ριζούπολη, με το κατηγορητήριο να μιλάει για εκτεταμένα (!) επεισόδια που δεν αναγράφονται καν στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή της αναμέτρησης!

Είναι προφανές ότι κάποιοι θέλουν να πάρουν το... κεφάλι της ΑΕΚ και τα μεμονωμένα επεισόδια που έγιναν ΕΚΤΟΣ γηπέδου στη Ριζούπολη τους έδωσαν την τέλεια αφορμή. Πιο συγκεκριμένα, η «Ένωση» κλήθηκε σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League για όσα έγιναν στο ματς με τον Αχαρναϊκό, ωστόσο το κατηγορητήριο μιλάει για εκτεταμένα επεισόδια, γεγονός που μπορεί να επιφέρει βαριά τιμωρία για τους «κιτρινόμαυρους».

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ακόμα και στο φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής του αγώνα, Φώτης Στυλιανός, δεν αναγράφεται πουθενά για εκτεταμένα επεισόδια, παρά μόνο για μεμονωμένα. Δηλαδή, στο φύλλο αγώνα γίνεται λόγος για 2 διακοπές στο ματς λόγω επεισοδίων και χημικών εκτός γηπέδου και για είσοδο λιγοστών φίλων της ΑΕΚ στο 2ο γκολ της ομάδας.

Ωστόσο, το κατηγορητήριο βάσει του οποίου θα δικαστεί η ΑΕΚ αναφέρει ότι οι διακοπές έγιναν επειδή η Αστυνομία αναγκάστηκε να ρίξει χημικά μετά το «ντου» οπαδών που δεν είχαν εισιτήρια. Ενώ, επίση, μιλάει για είσοδο 30 οπαδών στο γκολ και ρίψη πολλών άδειων μπουκαλιών που δεν προκάλεσαν τραυματισμό.

Η ΑΕΚ θα απολογηθεί για παράβαση των άρθρων 1, 3 παρ. 2β,  14 παρ. 1, 2,3,  15 παρ. 3, 4, 6, 25 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ. Δηλαδή (και) για εκτεταμένα επεισόδια που μπορούν να φέρουν πρόστιμο από 50.000 έως 140.000 ευρώ και ποινή κεκλεισμένων των θυρών έως και 2 αγωνιστικές. 

Αξίζει να τονιστεί ότι το κατηγορητήριο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ έρχεται σε αντίθεση με τα όσα έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα. Και σε τελική ανάλυση, εάν ο άνθρωπος που ήταν μπροστά στα γεγονότα δεν είδε κάτι που να δικαιολογεί εκτεταμένα επεισόδια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, τότε πώς γίνεται να τιμωρηθεί ο σύλλογος για κάτι τέτοιο; Ερωτήματα που εξετάζουν στην «Ένωση» και συντάσσουν την υπερασπιστική του γραμμή. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04/11/14 18:45

Ενδιαφέροντα Sites - Greek Directories

hallo.gr

igg.gr

redeem.gr

Παρασκήνια - Τελεία και παύλα

Παρασκήνια - Revolution

  • Φόρεσε γάντια ο Μπλάνκο! (video)
    Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αγωνίστηκε (και) ως τερματοφύλακας στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βάγιε, φανερώνοντας αρετές που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος! Δείτε το σχετικό βίντεο.
    Τρίτη, 04/11/14 18:11

Παρασκήνια - Από την Πόλη Έρχομαι

  • Ενιαία η ΑΕΚ!
    Η ΑΕΚ πορεύεται ενωμένη σε όλα τα μέτωπα και αυτό φαίνεται κάθε φορά από τη συμπεριφορά των αθλητών της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
    Τρίτη, 04/11/14 17:59
Διαφήμιση
Το website διατηρείται στην υπάρχουσα μορφή για ιστορικούς λόγους.

Hosting by FuzzFree.com