Απεριόριστο cloud web hosting by managed.gr! Σε Ευρωπαϊκό Datacenter για super ταχύτητες και καλύτερο SEO! Δείτε περισσότερα

Θυμήθηκε το 7-0 η Γιουβέντους

Τρίτη, 04/11/14 13:19   |   AEKvoice team

Με άγριες διαθέσεις περιμένει η Γιουβέντους τον Ολυμπιακό, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αναρτήθηκε θέμα με τις επισκέψεις των ερυθρόλευκων στο Τορίνο με ειδική αναφορά στο 7-0 του 2003.

Στο σχετικό δημοσίευμα αφού γίνεται πρώτα μια ανάλυση των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο αντιπάλων στο παρελθόν, υπάρχει ειδική μνεία στο παιχνίδι του 2003. "Είναι η μεγαλύτερη νίκη της Γιουβέντους στο Champions League και διαμορφώθηκε με τα γκολ των Τρεζεγκέ (δύο γκολ), Μίκολι, Μαρέσκα, Ντι Βάιο, Ντελ Πιέρο και Ζαλαγιέτα", σημειώνεται ενώ υπάρχει και το video του αγώνα.


Ενδιαφέροντα Sites - Greek Directories

hallo.gr

igg.gr

redeem.gr

Παρασκήνια - Τελεία και παύλα

Παρασκήνια - Revolution

  • Φόρεσε γάντια ο Μπλάνκο! (video)
    Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αγωνίστηκε (και) ως τερματοφύλακας στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βάγιε, φανερώνοντας αρετές που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος! Δείτε το σχετικό βίντεο.
    Τρίτη, 04/11/14 18:11

Παρασκήνια - Από την Πόλη Έρχομαι

  • Ενιαία η ΑΕΚ!
    Η ΑΕΚ πορεύεται ενωμένη σε όλα τα μέτωπα και αυτό φαίνεται κάθε φορά από τη συμπεριφορά των αθλητών της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
    Τρίτη, 04/11/14 17:59
Διαφήμιση
Το website διατηρείται στην υπάρχουσα μορφή για ιστορικούς λόγους.

Hosting by FuzzFree.com