Απεριόριστο cloud web hosting by managed.gr! Σε Ευρωπαϊκό Datacenter για super ταχύτητες και καλύτερο SEO! Δείτε περισσότερα

Θλάση στον δικέφαλο ο Σοϊλέδης!

Δευτέρα, 03/11/14 20:53   |   Άκης Γεωργίου

Θλάση στον δικέφαλο υπέστη τελικά ο Άρης Σοϊλέδης όπως ενημερώνει επίσημα η ΑΕΚ, με τον αριστερό οπισθοφύλακα της «Ένωσης» να ξεκινάει θεραπεία.

Την Παρασκευή η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Άρη Σοϊλέδη με τον αριστερό οπισθοφύλακα της ΑΕΚ να τραυματίζεται στην τελευταία φάση της προπόνησης της «Ένωσης» σε μία άσκηση για τα τελειώματα. Ο συγκεκριμένος τραυματισμός φαινόταν ότι πάει τον Σοϊλέδη ακόμα πιο πίσω και σήμερα ήρθε η ενημέρωση της κατάστασής του από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ: Θλάση στον δικέφαλο. Ο Σοϊλέδης χάνει ακόμα περισσότερο δρόμο σε ότι αφορά την επανένταξή του σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ο Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν, τουλάχιστον στο προσεχές διάστημα.

Video

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04/11/14 18:05

Ενδιαφέροντα Sites - Greek Directories

hallo.gr

igg.gr

redeem.gr

Παρασκήνια - Τελεία και παύλα

Παρασκήνια - Revolution

  • Φόρεσε γάντια ο Μπλάνκο! (video)
    Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αγωνίστηκε (και) ως τερματοφύλακας στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βάγιε, φανερώνοντας αρετές που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος! Δείτε το σχετικό βίντεο.
    Τρίτη, 04/11/14 18:11

Παρασκήνια - Από την Πόλη Έρχομαι

  • Ενιαία η ΑΕΚ!
    Η ΑΕΚ πορεύεται ενωμένη σε όλα τα μέτωπα και αυτό φαίνεται κάθε φορά από τη συμπεριφορά των αθλητών της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
    Τρίτη, 04/11/14 17:59
Διαφήμιση
Το website διατηρείται στην υπάρχουσα μορφή για ιστορικούς λόγους.

Hosting by FuzzFree.com