Απεριόριστο cloud web hosting by managed.gr! Σε Ευρωπαϊκό Datacenter για super ταχύτητες και καλύτερο SEO! Δείτε περισσότερα

Δέλλας: Κυνηγήσατε το παιχνίδι μέχρι τέλους

Δευτέρα, 03/11/14 19:07   |   ΑΕΚvoice team

O Δέλλας μίλησε με τους ποδοσφαιριστές του για το γεγονός ότι η ΑΕΚ έδειξε υπεροψία στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό στο γήπεδο της Ριζούπολης αλλά τους συνεχάρη για το πάθος που έδειξαν στο τέλος του αγώνα.

«Για ακόμα ένα ματς αφήσαμε ένα ημίχρονο να πάει χαμένο και χθες λίγο έλειψε να το πληρώσουμε. Δείχνατε σαν να αντιμετωπίζετε το ματς υπεροπτικά. Λες και θα το κερδίζαμε μόνο με τη φανέλα. Δεν είναι όμως έτσι. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα για να είμαστε αυτοί που πρέπει, γιατί κάποια στιγμή θα το πληρώσουμε. Πάντως σας αξίζουν συγχαρητήρια για το πάθος που δείξατε και κυνηγήσατε το παιχνίδι μέχρι τέλους και μπράβο σας. Συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά, για να βελτιώσουμε όσα χρειάζεται μέχρι το επόμενο ματς», ήταν τα λόγια του Δέλλα, ενώ τον λόγο πήραν και οι Γεωργέας, Αραβίδης, που συμφώνησαν με τον προπονητή τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04/11/14 17:42

Ενδιαφέροντα Sites - Greek Directories

hallo.gr

igg.gr

redeem.gr

Παρασκήνια - Τελεία και παύλα

Παρασκήνια - Revolution

  • Φόρεσε γάντια ο Μπλάνκο! (video)
    Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αγωνίστηκε (και) ως τερματοφύλακας στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βάγιε, φανερώνοντας αρετές που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος! Δείτε το σχετικό βίντεο.
    Τρίτη, 04/11/14 18:11

Παρασκήνια - Από την Πόλη Έρχομαι

  • Ενιαία η ΑΕΚ!
    Η ΑΕΚ πορεύεται ενωμένη σε όλα τα μέτωπα και αυτό φαίνεται κάθε φορά από τη συμπεριφορά των αθλητών της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
    Τρίτη, 04/11/14 17:59
Διαφήμιση
Το website διατηρείται στην υπάρχουσα μορφή για ιστορικούς λόγους.

Hosting by FuzzFree.com