Απεριόριστο cloud web hosting by managed.gr! Σε Ευρωπαϊκό Datacenter για super ταχύτητες και καλύτερο SEO! Δείτε περισσότερα

Το VIDEO από την επίσκεψη στο ΜΗΤΕΡΑ

Δευτέρα, 03/11/14 13:23   |   ΑΕΚvoice team

H ΠΑΕ δημοσίευσε το βίντεο από την επίσκεψη των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στο Κέντρο προστασίας παιδιών Μητέρα.

Το Κέντρο Προστασίας παιδιών Η ΜΗΤΕΡΑ επισκέφτηκε αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών μας αποτελούμενη από τους Δημήτρη Ανάκογλου, Γιάννη Ανέστη, Χρήστο Αραβίδη, Βασίλη Ρόβα και Γιώργο Σαρρή.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζεται το Κέντρο για να ανταπεξέρχεται στις μεγάλες, καθημερινές υποχρεώσεις του ενώ οι ποδοσφαιριστές μας εκτός από τη χαρά που έδωσαν στα παιδιά με την παρουσία τους, δώρισαν στα μεγαλύτερα σε ηλικία, ως αναμνηστικό από μια φανέλα της ΑΕΚ.

Το Κέντρο Βρεφών Η ΜΗΤΕΡΑ ιδρύθηκε το 1953 και είναι ένας από τους κύριους φορείς παιδικής προστασίας στη χώρα. Είναι Κρατικό Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, μη κερδοσκοπικός οργανισμός και τελεί υπό την εποπτεία και τον έλεγχο του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Video


Ενδιαφέροντα Sites - Greek Directories

hallo.gr

igg.gr

redeem.gr

Παρασκήνια - Τελεία και παύλα

Παρασκήνια - Revolution

  • Φόρεσε γάντια ο Μπλάνκο! (video)
    Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αγωνίστηκε (και) ως τερματοφύλακας στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βάγιε, φανερώνοντας αρετές που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος! Δείτε το σχετικό βίντεο.
    Τρίτη, 04/11/14 18:11

Παρασκήνια - Από την Πόλη Έρχομαι

  • Ενιαία η ΑΕΚ!
    Η ΑΕΚ πορεύεται ενωμένη σε όλα τα μέτωπα και αυτό φαίνεται κάθε φορά από τη συμπεριφορά των αθλητών της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
    Τρίτη, 04/11/14 17:59
Διαφήμιση
Το website διατηρείται στην υπάρχουσα μορφή για ιστορικούς λόγους.

Hosting by FuzzFree.com