Απεριόριστο cloud web hosting by managed.gr! Σε Ευρωπαϊκό Datacenter για super ταχύτητες και καλύτερο SEO! Δείτε περισσότερα

Ζιάγκος: Μας αδικεί το τελικό σκορ

Τρίτη, 04/11/14 10:58   |   AEKvoice team

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Βαγγέλης Ζιάγκος, επισημαίνοντας πως το τελικό σκορ αδικεί την "Ένωση".

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο κόουτς της ΑΕΚ: "Εμείς προερχόμασταν από μία όχι τόσο καλή εμφάνιση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, γι' αυτό και θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί δίνοντας μεγάλη έμφαση στο κίνητρο των παικτών. Θεωρώ πως το τελικό σκορ μας αδικεί. Θέλαμε να δώσουμε μία αμυντική προσέγγιση στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι αν εξαιρεθεί το δεύτερο δεκάλεπτο το οποίο ήταν καταστροφικό για μας, σε γενικές γραμμές ήμασταν ανταγωνιστικοί.

Η ομάδα βρίσκεται σε μία εξελικτική διαδικασία. Το ρόστερ ακόμα δεν έχει κλείσει, κάτι που μας καθυστερεί στο να βρούμε την αγωνιστική μας ταυτότητα. Το μπάσκετ είναι ένα ομαδικό άθλημα, δεν είναι κολύμβηση. Απαιτεί συνεργασίες, ομοιογένεια. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Γίνεται μία συγκλονιστική προσπάθεια από όλους. Ως προς την ενίσχυση της ομάδας, το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στο να διορθώσουμε κάποιες ατέλειες που έχουμε στο οργανωτικό κομμάτι και κοντά στο καλάθι. Έχουμε συμφωνήσει με τον Ντελινινκάιτις που είναι πολύπειρος και ποιοτικός παίκτης ενώ εκκρεμεί το θέμα της αντικατάστασης του Γκούντριτζ στο σέντερ".


Ενδιαφέροντα Sites - Greek Directories

hallo.gr

igg.gr

redeem.gr

Παρασκήνια - Τελεία και παύλα

Παρασκήνια - Revolution

  • Φόρεσε γάντια ο Μπλάνκο! (video)
    Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αγωνίστηκε (και) ως τερματοφύλακας στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βάγιε, φανερώνοντας αρετές που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος! Δείτε το σχετικό βίντεο.
    Τρίτη, 04/11/14 18:11

Παρασκήνια - Από την Πόλη Έρχομαι

  • Ενιαία η ΑΕΚ!
    Η ΑΕΚ πορεύεται ενωμένη σε όλα τα μέτωπα και αυτό φαίνεται κάθε φορά από τη συμπεριφορά των αθλητών της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
    Τρίτη, 04/11/14 17:59
Διαφήμιση
Το website διατηρείται στην υπάρχουσα μορφή για ιστορικούς λόγους.

Hosting by FuzzFree.com