Απεριόριστο cloud web hosting by managed.gr! Σε Ευρωπαϊκό Datacenter για super ταχύτητες και καλύτερο SEO! Δείτε περισσότερα

Ενιαία η ΑΕΚ!

Τρίτη, 04/11/14 17:59   |   Φάνης Σταθόπουλος

Η ΑΕΚ πορεύεται ενωμένη σε όλα τα μέτωπα και αυτό φαίνεται κάθε φορά από τη συμπεριφορά των αθλητών της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Μετά την εκπροσώπηση των παικτών της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ στο ματς της Ριζούπολης, ήρθε η παρουσία πολλών ποδοσφαιριστών της «Ένωσης» στο κλειστό του ΟΑΚΑ στο χθεσινό (03/11) ματς της «Βασίλισσας» με τον Ολυμπιακό. 

Κοντά στους παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου και δίπλα στους 8.000 «Ενωσίτες» βρέθηκαν οι Πέτρος Μάνταλος, Μιγκέλ Κορδέρο, Αλεσάντρε Ντακόλ, Δημήτρης Γροντής, Αμπλαγέ Φαγέ και Στράτος Σβάρνας, αλλά και οι Βασίλης Δημητριάδης, Βαγγέλης Γιαννίσης. Γεγονός που μαρτυράει ότι η ΑΕΚ είναι πλέον ενιαία και κανείς δεν μπορεί να τη βλάψει!

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04/11/14 22:24

Ενημέρωση - τελευταίες ειδήσεις

Ενδιαφέροντα Sites - Greek Directories

hallo.gr

igg.gr

redeem.gr

Παρασκήνια - Τελεία και παύλα

Παρασκήνια - Revolution

  • Φόρεσε γάντια ο Μπλάνκο! (video)
    Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αγωνίστηκε (και) ως τερματοφύλακας στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βάγιε, φανερώνοντας αρετές που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος! Δείτε το σχετικό βίντεο.
    Τρίτη, 04/11/14 18:11

Παρασκήνια - Από την Πόλη Έρχομαι

  • Ενιαία η ΑΕΚ!
    Η ΑΕΚ πορεύεται ενωμένη σε όλα τα μέτωπα και αυτό φαίνεται κάθε φορά από τη συμπεριφορά των αθλητών της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
    Τρίτη, 04/11/14 17:59
Διαφήμιση
Το website διατηρείται στην υπάρχουσα μορφή για ιστορικούς λόγους.

Hosting by FuzzFree.com