Απεριόριστο cloud web hosting by managed.gr! Σε Ευρωπαϊκό Datacenter για super ταχύτητες και καλύτερο SEO! Δείτε περισσότερα

Οι τρεις προτάσεις, που είναι δύο, η εξής μία…

Τρίτη, 05/02/13 20:10   |   Αλέξανδρος Λυμπέρης

Ο Αλέξανδρος Λυμπέρης, μέσω του blog του στο aekvoice, καταγράφει όλα όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή Γ.Σ. αλλά και το «ελεύθερο πεδίο» που έχουν πλέον, όλοι οι «σωτηρες» της ΑΕΚ

Έγραφα λίγες ώρες μετά τη συνάντηση του Βιντιάδη με τη διοίκηση, για την αγανάκτηση και την οργή που ένιωθε ο κόσμος της ΑΕΚ. Τόνιζα επίσης πως τα συναισθήματα αυτά δεν απέρρεαν επειδή μάθαμε κάτι καινούργιο, από τα όσα γνωρίζαμε ότι θα συμβούν, αλλά για τον τρόπο που ο υποψήφιος επενδυτής, αντιμετωπίζει την ομάδα. Παράλληλα, εξέφραζα μία απορία, κατά πόσο το... αντίπαλο δέος του Βιντιάδη, δηλαδή οι προτάσεις των μικρομετόχων και η λαϊκή βάση, μπορεί να τον κάνει στην άκρη και να αναλάβει αυτό.

Δεν πέρασαν πολλές ώρες για να πάρω, τόσο εγώ, όσο και ο υπόλοιπος κόσμος, τις απαντήσεις μας. Βεβαίως, δεν πρόκειται και για καμία σπουδαία επιβεβαίωση, αφού λίγο να πατάς στο έδαφος, καταλαβαίνεις πως κανένας Καπετανόπουλος, κανένας Ηλιόπουλος, κανένας Γεωργατζόγλου και κανένας... κόσμος, δεν μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του την ομάδα, ούτε κανένας από αυτούς θέλει πραγματικά να κάτσει στην ηλεκτρική καρέκλα του προέδρου. Μόνο φιγούρα, λύσεις δίχως χρήματα και πολλά πολλά λόγια.

Η λέξη πρωτοδικείο, ακούστηκε καμιά 100 φορές κατά τη διάρκεια της χθεσινής Γ.Σ. Από τον Σταθάκο, που πλέον βγαίνει πιο συχνά και από τη Μενεγάκη στην τηλεόραση, μέχρι τον Ηλιόπουλο, που επιτέλους θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και θα μπει στο Δ.Σ. Μακάρι το παιδί να βοηθήσει περισσότερο από τα υπόλοιπα μέλη. Όπου όμως βοήθεια, σημαίνει και το χέρι στην τσέπη, ειδάλλως η παρουσία του εκεί θα τον κάνει και αυτόν μία... γλάστρα, όπως υποστηρίζει πως είναι και οι υπόλοιποι που δεν φεύγουν.

Επί της ουσίας όμως τίποτα. Όλοι είχαν ένα πλάνο πρωτοδικείου, στο οποίο θα αναλάμβανε η Ερασιτεχνική. Μόλις αυτή επανέλαβε ότι δεν είναι έτοιμη για μία τέτοια προοπτική, ξαφνικά... σιωπή. Το χάος που επικρατούσε, μετατράπηκε σε... εκκλησία. Κάπως έτσι δόθηκε η νέα παράταση για Βιντιάδη, που δεν αποκλείω βέβαια και στις 28 του μήνα, να του... ανανεωθεί. Άλλωστε το χρονοδιάγραμμα του υποψήφιου επενδυτή έχει πέσει τόσο έξω, που πλέον έχει πάρει κάρτα διαρκείας στις παρατάσεις.

Παρόλα αυτά, το σήριαλ συνεχίζεται. Ο λόγος απλός. Είναι ο μόνος που έχει οικονομικό πλάνο σωτηρίας, ακόμα και δεν προλάβει ποτέ να το εφαρμόσει στην ΑΕΚ, η οποία... χαροπαλεύει καθημερινά. Το ότι πήρε παράταση 20 μέρες, δεν σημαίνει πως θα βρει και την ΑΕΚ εκεί να τον περιμένει και πιθανότερο είναι το πλάνο του να μπει σε κάποιο συρτάρι ή να εφαρμοστεί σε κάποια άλλη ομάδα, σε κάποιο άλλο μέρος της γης. Όχι στην ΑΕΚ πάντως.

Όσο για τα 13,5 εκατ. ευρώ, που φέρεται να έχει συγκεντρώσει ο Βιντιάδης, όπως αποκάλυψε χθες ο Δημητρέλος, σίγουρα θα μπορούν να επενδυθούν κάπου. Αποκλείεται τα... παιδιά να μην έχουν τι να τα κάνουν. Και για να μην ξεχάσω, μέσα σε αυτά δεν υπολογίζονται και οι χορηγίες από Κινέζους και άλλους. Δηλαδή μιλάμε για ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ, που όχι απλά σώζουν την ΑΕΚ, αλλά πιθανόν την εκτοξεύουν, σε βάθος διετίας. Παρόλα αυτά ακόμα παραμένουν σε ένα θησαυροφυλάκιο, κάπου στην Ελβετία και αυγατίζουν.

Σέβομαι πως ο μπαμπάς Βιντιάδης, δεν επιτρέπει στον γιο του, να δώσει ένα ποσό, ούτε σαν ταμειακή διευκόλυνση. Άλλωστε πολλοί γίνονται «μάγκες» με τα χρήματα των άλλων. Μήπως και με τον Κανελλόπουλο, που μιλάει για λαϊκές βάσεις, δεν συνέβη το ίδιο με τα χρήματα του πατέρα του; Για αυτό λοιπόν θα ήταν καλύτερο να μην κάνουμε κηδείες με ξένα κόλλυβα. Ούτε ο Καπετανόπουλος να βγάζει νέο σχέδιο σωτηρίας, ποντάροντας στα λεφτά του κόσμου, χωρίς εκείνος να διευκρινίζει πόσα θα βάλει από την τσέπη του.

Και επειδή το... αστείο με τους 20 ΑΕΚτζηδες που θα βάλουν από 50.000 ευρώ ο καθένας (με τον ίδιο να υποστηρίζει πως τους 10 τους έχει ήδη βρει), δεν βγάζει καθόλου γέλιο και πρέπει να σταματήσει, να του θυμίσω δύο πράγματα. Πρώτον, ότι κάνοντας τον πολλαπλασιασμό, βγάζω 1 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν φτάνει ούτε για το 44 του 2012 και δεύτερον να τον μεταφέρω στο περασμένο καλοκαίρι, εκεί όπου βγήκε ο Θωμάς Μαύρος μπροστά (ανεξάρτητα αν δεν πήρε την ΑΕΚ μέσω πρωτοδικείου) και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από διαρκείας και λογαριασμό σωτηρίας, δεν έφταναν να αποπληρωθούν ούτε οι υπάλληλοι.

Εκτός αν πιστεύει πως βγαίνοντας αυτός μπροστά, μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο, περισσότερο από τον Μαύρο. Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα για τον οποιονδήποτε. Το μόνο που έχει να κάνει ο Καπετανόπουλος, ο Σταθάκος ή ο Κανελλόπουλος, είναι να πείσουν την κατάληψη πως η πρότασή τους είναι αξιόπιστη και αμέσως να ενεργοποιηθούν οι παραιτήσεις του Δ.Σ. Τόσο απλό κύριοι...

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06/02/13 10:57

Ενδιαφέροντα Sites - Greek Directories

hallo.gr

igg.gr

redeem.gr

Παρασκήνια - Τελεία και παύλα

Παρασκήνια - Revolution

  • Φόρεσε γάντια ο Μπλάνκο! (video)
    Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αγωνίστηκε (και) ως τερματοφύλακας στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βάγιε, φανερώνοντας αρετές που δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος! Δείτε το σχετικό βίντεο.
    Τρίτη, 04/11/14 18:11

Παρασκήνια - Από την Πόλη Έρχομαι

  • Ενιαία η ΑΕΚ!
    Η ΑΕΚ πορεύεται ενωμένη σε όλα τα μέτωπα και αυτό φαίνεται κάθε φορά από τη συμπεριφορά των αθλητών της σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
    Τρίτη, 04/11/14 17:59
Διαφήμιση
Το website διατηρείται στην υπάρχουσα μορφή για ιστορικούς λόγους.

Hosting by FuzzFree.com